azimah's FotoPage

By: miss azimah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 24-Feb-2010 09:02 Email | Share | | Bookmark
End of sem 2 2009/2010

hepi gile klas abis
pas abis present
makan free
View all 23 photos...
Group 90, 91, 92 ENGENIUS, CFS IIUM
Jadilah engineer/programmer terhebat kelak


Tuesday, 6-Oct-2009 02:04 Email | Share | | Bookmark
ICT Dept. Open House 2009

 
 
 
View all 35 photos...
Tuesday, 29 Sept 2009, 12noon-2pm

Buat julung2 kalinya, Dept ICT buat open house. Sebelum ni, xpernah terpikir nk buat pun coz takde yg nak handle. Kali ni tercetusnya idea oleh pihak INTECHSS Ini lah masenye nak beramah mesra dgn semua pelajar. Walaupun makanannya tak seberapa, harap2 dptlah memuaskan hati semua pihak esp. VIP tercinta kami aka students

**Gambar2 dipinjam dari facebook budak2 ni jugak. maap lupe amik dari album sape....pinjam ekkk (",)
ada jugak gambar dari blo mdm ayu. from my own camera cuma 2 kpg aje...xsempat bergambar...busy serving makanan aje



Wednesday, 16-Sep-2009 04:32 Email | Share | | Bookmark
Educational visit to MSC Innovation Centre, Cyberjaya

 
 
 
View all 60 photos...
Thursday, 11 September 2009
10am-1pm
Organized by INTECH_SS
40++ students with Mdm Zariyah, Mdm Fuhaina & Ms. Azimah


Tuesday, 10-Mar-2009 01:57 Email | Share | | Bookmark
Party pizza n kfc

zizul, faris (apesal nyorok nih), fendi, syafiq,mirul n zharif
hah makan2 cepat
wif bro asmady..head of ict dept
View all 45 photos...
Party sempena tamatnya final exam

Plan asal nak ajak diorg ni makan kat luar, tapi memandangkan kesuntukan masa & kebizian yang melanda (nak marking exam papers lagi, nak kejar deadline hantar markah ke A&R). Menu utama - 10 pan of large pizzas n KFCiken

Note: Some pictures are taken from Mdm Ayu's blog and some are sent to me by Sis Romelia.


Monday, 23-Feb-2009 14:42 Email | Share | | Bookmark
hari2 terakhir klas programmin'

kat LY005..tgh berusaha siapkan projek sebelum deadline tghmalam
smp cikgu math pun jd sasaran mintak tlg
bgaya dgn laptop pas abis present..
View all 8 photos...
untuk makluman : foto2 dicuri dari blog hairee huzainee..mintak maap ye


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net